Viikonloppuna ajattelin kaivaa taas ompelukoneet tai ompelukoneen esiin. Yks päivä rupesin huvikseni tutkailemaan, että mikähän vika siinä ompelukoneessani mahtaisi oikeastaan olla ja voisinko ehkä tehdä sille kuitenkin jotain ennen kuin kiikutan sen huoltoon. Onneksi katsoin sitä vielä kerran. Puolakotelo kaipasi vähän kiristystä. Siinä oleva jousi on vieläkin vähän turhan lerppa, mutta enempää sitä ei saa ruuvimeisselilläkään kiristettyä. Ehkä pitää jostain käydä ostamassa uusi puolakotelo, kai niitä jostain ompelutarvikeliikkeistä saa tai ompelukoneiden jälleenmyyjiltä. Pitää kuitenkin selvittää se, ennen kuin takuu menee umpeen.

ogjets252.gif Postissa odottaa satsi uusia kankaita. Lillamamman tilaus ehti kuitenkin saapua ensin. Kangastukun tulee varmaan joko huomenna tai sitten ensi viikolla. Sormet syyhyten odotan, että pääsisin ompelupuuhiin. Olen löytänyt sellaisen vaippakaavan, joka istuu mielestäni Helmille täydellisesti. Tai oikeastaan muokkasin sen Helmille sopivaksi. Haluaisin tehdä nepparillisia vaippoja ennemmin kuin tarrallisia, mutta en raaski maksaa nepittäjästä älyttömiä summia. Näinköhän paikallinen kestovaippayhdistys tarjoaa nepitysmahdollisuutta? Pitääkin kysellä. En tosin tunne täältä päin muita kestoilijoita. Minä olen omassa kaveri- ja tuttavapiirissä ainoa, joka kestoilee. Eräs kaverini kylläkin suunnittelee aloittelevansa kestoilun ja hänelle annoinkin valmisvaippoja kokeiltavaksi.

Mieleni tekisi tilata vielä lisää kankaita Myllymuksuilta. Eikä se tilaussysteemi mikään hankala ole, vaikka ensi näkemältä niin kuvittelinkin.