No niin, nyt sain vihdoinkin siirrettyä kestovaippojen kuvat kameran kortilta koneelle, muokattua ne ja siirrettyä tänne kuvagalleriaan.

1384593.jpg

Tässä on ensimmäiset tekemäni etutarralliset pul-taskut. Kestoissa on käytetty siis br-pulia ja fleeceä.

1384595.jpg

Tässä samat vaipat sisäpuoli esillä. DreamNappylta sai ihania eri värisiä fleecejä ja tarranauhoja, vaippoja oli ilo tehdä. Olen erityisen mieltynyt pastellisävyihin =)

1384596.jpg

Tässä on ensimmäinen sivutarrallinen pul-taskuni. Sisäpuoli on Myllymuksujen kuivaliinakangasta.

1384599.jpg

Nämä sivutarralliset pul-taskut tein syksyllä. Ulkokuori on br-pulia ja sisusta velouria. Velour tuntuu märältä, joten käytössä vaippa vaatii fleecepalan tai kuivaliinaa, jotta vaippa on mukavampi lapsen ihoa vasten.

1384601.jpg

Samat vaipat sisäpuolelta. Pidän näistä herkullisen värisistä velourkankaista. Jyskissä oli jonkun aikaa sitten myynnissä edullisesti velouria, pitäisi käydä katsomassa vieläkö sitä olisi siellä. Harmittaa, kun en käyttänyt tuota velouria vaipan päällyskankaana. Olisi tullut tosi söpöjä vaippoja.

1384602.jpg

Vasemmalla on Usa2mil-pulista tehty Nalle Puh-kuosinen sivutarrallinen vaippa. Malli muistuttaa Ipanat-taskua, olen kehitellyt siitä Helmille sopivan vaipan. Sisäpuoli on mustaa coolmaxia. Oikealla on br-pulista tehty etutarrallinen taskuvaippa. Olen tehnyt sen DreamNappyn kestovaipan kaavalla. Sisäpuoli on mustaa coolmaxia.

1384603.jpg

Tätä kuvaa en kehtaisi hirveästi laittaa, nimittäin ompelujälki ei ole mitään kaunista katseltavaa... Varsinkaan kun en laiskuuttani viitsinyt vaihtaa ompelulankaa, vaan ompelin vaaleanpunaisella! Imuaukot ovat vähän epäonnistuneet näissä vaipoissa. Jatkossa meinaan huolitella ne ensin ja sitten vasta ompelen vaipan kasaan. Näissä olen huolitellut imuaukot siis jälkikäteen, koska olin harsinut leikkaamani kappaleet ennen ompelua yhteen.