Öh, ei vieläkään kuvia! En ole ehtinyt ottaa ja osa on pesussa, kun kerta käytössä ovat. Pakko kuitenkin ikuistaa tekeleet. Luulen, että ompelen vaippoja sittenkin, kun Helmi ei enää niitä tarvitse. Ompelu on jotenkin rentouttavaa puuhaa. Voisin ommella vaikka jotain vaatteitakin itselleni ja lapsille. Jotain tosi helppoja tietenkin. Ja Onnille pitäisi tehdä villasukat. Nyt tekisi mieli tehdä vaikka mitä.

Tänään ajattelin ommella muutaman sivu- ja etutarrallisen taskun. Kosteussulkukankaaksi tulee osaan pinkki Br PUL ja kuivaliinakankaaksi musta coolmax. Osa taskuista tulee USA 2 ml PUL-kankaasta, kuoseina on Helinä-keiju, balettitossut, Nalle Puh sekä kruunut. En tajunnut, että Usa Pul on noin paksua... Sehän on melkein kuin vahakangasta... No on se tietenkin jonkin verran ohuempaa, mut olipa yllätys. Veikkaan, että tästä tsi-ompelijat ovat varoitelleet, että sitä on hankala ommella, koska tuossa on liukas pinta. Toisin kuin Br Pullissa, joka on sellaista nahkeaa. Kuivaliinakankaaksi tulee valkoista coolmaxia.

Fleecetaskuja pääsen varmaan tekemään vasta ensi viikolla, kunhan kankaat tulevat. Niitä odotellessa ompelen nuo valmiiksi leikatut taskut. Viime yönä leikkasin kankaita, jotta tänään pääsisin ompelemaan. 

Harmikseni huomasin, että Dream Nappy on todellakin luopunut kangasmyynnistään. Siellä oli mielestäni hyvät värivalikoimat tarranauhojen yms. suhteen. Myllymuksut ovat uudistaneet tilausmääriä ja täytyy sanoa, että noviisina minun on äärimmäisen vaikea mieltää, mitä tilaan ja minkä verran. Tykkkään kuitenkin tosi paljon Myllymuksujen palvelusta, joka on hyvää ja nopeaa. Kestovaippakauppaa olen myös käyttänyt jonkin verran. Nyt tilasin ensimmäisen kerran Kangastukku.comista kankaita.